Qui som

 

FILOSOFIA

L’estudi d’interiorisme Smöprojects assoleix cada projecte com un repte, interpretant les necessitats de cada client. Posem èmfasi en el coneixement i el respecte per les tècniques i materials artesanals que doten als espais d’ànima pròpia, la cultura del disseny, tant nacional com internacional i també a partir d’una important introspecció de nous materials i nous sistemes constructius.

Som un estudi pluridisciplinar, on a partir de la col·laboració amb professionals de confiança, abarquem totes les fases de desenvolupament d’un projecte, des del concepte fins a la seva execució, passant per l’interiorisme, el disseny gràfic, naming, paisatgisme; creant un projecte global i personalitzat.

SHOWHOME CONCEPT

Recentment hem inaugurat el SHOWHOME, un nou concepte de casa-mostra dins el nostre estudi-showroom. Es tracta d’una vivenda reformada íntegrament per l’equip de Smöprojects i on s’hi pot veure una mostra de bany, la nostra línia de cuines dissenyades a mida, sala d’estar… amb una selecció de productes de les nostres distribucions i part de la nostra col·lecció privada de peces úniques i singulars 100% handmade (mobiliari, il·luminació, tèxtil…)

 

 

EQUIP

Maria Matas
Interiorista i directora creativa de projectes
Oriol Mitjans
Interiorista i director creatiu de projectes