MARIA MATAS + ORIOL MITJANS

Interioristes i directors creatius de projectes

Smö és un estudi d’arquitectura interior consolidat a l’Empordà amb arrels mediterrànies on creem interiors que s’integren i es relacionen amb el seu entorn. Assolim cada projecte com un repte, preservant la identitat i l’essència de cada espai optimitzant-lo i adaptant-lo a les necessitats dels nostres clients.

Un estudi pluridisciplinar, on a partir de la col·laboració amb professionals de confiança, abarquem totes les fases de desenvolupament d’un projecte. Des del concepte fins a la seva execució. Posem èmfasi en el coneixement i el respecte per les tècniques i materials artesanals que doten als espais d’ànima pròpia des d’una perspectiva actual i dotada de caràcter pròpi. Oferim un servei integral adaptat a les necessitats i estil personal dels nostres clients.

Gestió i desenvolupament de projectes d’arquitectura interior/ Interiorisme comercial / Interiorisme residencial / Reformes integrals / Showroom amb distribucions / Projectes d’Il·luminació i domòtica / Assessorament en decoració